Centres educatius

Si ens visiteu a l’Observatori de Castelltallat, no només podreu gaudir d’unes instal·lacions de caire científic, sinó que també podreu viure una experiència en plena natura, envoltats d’un paisatge feréstec en un complex arquitectònic de gran bellesa. Tot plegat a un preu bàsic de 150€ per un grup de 20/25 alumens, o de 240€ per un grup de 40 alumnes.

A més tenim un ampli ventall de tallers adaptats a cada curs. Podeu donar un cop d’ull la nostra oferta educativa pel proper curs, on trobareu els nostres tallers, on apliquem des de tècniques de dibuix per als més petits, fins a lego technics, per als més grans.

Aquests anys degut a la situació a la que ens ha abocat la pandèmia, i la guerra d’Ucrània, amb el consequènt l’encariment dels preus, ens podem traslladar al vostre centre educatiu per fer-vos l’activitat, i d’aquesta manera estalviar-vos l’autocar.

També em posat en valor el nostre canal de Youtube, on podeu trobar un exemple del que podem fer pels vostres alumnes creant vídeos de temes específics que ens podeu demanar, i vídeos de retorn contestant les preguntes que ens hagueu fet. també podem fer assemblees «onine» per als vostres alumnes.

IMG_6892 - copia (2)

(mar de núvols des de Castelltallat).

IMATGE DEL COSTAT: (alumnes observant el Sol).