21 i 22 d’octubre 2022, La «Nit dels Planetes»

Enguany, els propers 21 i 22 d’octubre a l’Observatori Astronòmic de Castelltallat i aprofitant la conjunció planetària d’aquest any, us tornem a oferir l’activitat especial de “La Nit dels Planetes”.

Podeu venir a Castelltallat i observar tres d’aquests quatre planetes:

Saturn – Júpiter – Urà – Mart

Per que tres? La explicació es clara, mentre que Júpiter i Urà seran visibles tota la nit, Saturn ho serà a primera hora, i Mart a la última, per tat dependrà de l’hora que haureu reservat.

Podeu venir a les: 20:30 – 21:20 – 22:10 – 23:00 o a les 23:50 hores.

Per començar, a l’edifici de la Rectoria de Castelltallat -on l’observatori te instal·lat el seu centre d’interpretació- us explicarem l’aspecte, i les principals característiques d’aquests planetes, i podreu visitar la exposició que us mostrarà la seva mida vers la del Sol.

Després podreu accedir a l’edifici de la cúpula de l’observatori on us mostrarem, a través dels nostres potents telescopis, el planeta Saturn amb els seus peculiars anells. El planeta Júpiter envoltat dels satèl·lits galileans anomenats Io, Europa, Ganimedes i Calixte. El llunyà Urà amb el seu característic color blau turquesa. O l’apassionant planeta Mart dipositari de part de les esperances humanes en el futur.

El preu de l’activitat es de:

15€ entrada general

5€ infant de 4 a 7 anys.

No es recomana l’assistència per a infants més petits.

Per fer-vos la reserva ens caldrà saber:

Venda d’entrades: al correu info@observatoricastelltallat.com – WhatsApp al 667529051

.