L’Univers en exclusiva

Aquesta es la nostra activitat més exclusiva, us permetrà explorar el cel amb més profunditat. El funcionament es el mateix que el del “Bateig de cel”, però en aquest cas estareu vosaltres sols.

Es un regal ideal per apassionats de l’astronomia, hi poden assistir un màxim de sis persones, però si desitgeu venir en un grup més nombrós, hi ha un pagament suplementari per persona.

Sempre l’heu de reservar al correu info@observatoricastelltallat.com es realitza els dijous o els divendres (aquests només en temporada baixa, es a dir, des d’octubre fins a abril) en horari variable segons l’época de l’any, i té una durada de dues hores.

Inclou:
• Una visita guiada a l’exposició “Proporcions del Sistema Solar”
• Una xerrada introductòria amb un suport visual d’alta qualitat
• Una explicació de les constel·lacions i els astres més brillants de la nit, amb l’ajut d’un raig làser
• L’observació, a traves de diversos telescopis, dels diferents elements que podem trobar a la volta celeste (galàxies, nebuloses, estels dobles, cúmuls oberts i globulars, planetes i la Lluna). Permet la utilització de diversos filtres d’espectre (Oxigen III, H Beta, CLS i UHC), que potencien la visualització de les imatges, i de diferents oculars per tal d’ampliar la imatge.

Galàxia d'Andromeda

(la galàxia d’Andròmeda des de Castelltallat).

IMATGE DEL COSTAT: (un làser de senyalització apunta el cel de Castelltallat).