Bateig de cel

Aquesta es la nostra activitat més recomanada… la nostra activitat nocturna.

Veniu a l’observatori tot just quan cau el Sol, aprofitant les últimes llums del dia per fer el camí, i així evitar que us perdeu (l’observatori esta en un lloc fosc, ja que al costat d’una població, el cel no tindria qualitat).

Arribeu i us portem a la Rectoria, lloc on tenim el nostre centre d’interpretació… en una sala multimèdia, amb imatges de qualitat provinents d’un navegador estel·lar, us expliquem com neixen els estels, com transcorre la seva existència, i com moren finalment… o per que serveixen els estels, si n’hi ha tants, i son tant inaccessibles?

Després pugem a la cúpula des de on fem la observació amb dos potents telescopis que tenim ja preparats… i *observem estels dobles de colors, nebuloses d’emissió, nebuloses planetàries, cúmuls d’estels… galàxies… els planetes Venus, Júpiter, Saturn, el llunyà Urà… o els paisatges de la lluna recomanats per als més petits de la família, ja que la lluna forma part del seu imaginari col·lectiu, i els deixarà bocabadats!

En aquests enllaços podeu trobar informació sobre preus, i horaris.

Per a reservar només cal que us baixeu aquest full de reserva, i l’envieu al nostre correu electrònic… us contestarem ràpidament.

NOTA IMPORTANT: des de que vàrem obrir després del confinament amb un llistat d’espera molt dilatat, sumat al fet d’haver de treballar amb aforament reduït ha fet que els dies s’omplin ràpidament… actualment estem aconsellant dos mesos d’antelació al efectuar la reserva, i que proposeu dues o tres dates possibles per tal que us en podem oferir una.

Gràcies!.