Bateig de cel

Aquesta es la nostra activitat més recomanada… la nostra activitat nocturna.

Veniu a l’observatori tot just quan cau el Sol, aprofitant les últimes llums del dia per fer el camí, i així evitar que us perdeu (l’observatori esta en un lloc fosc, ja que al costat d’una població, el cel no tindria qualitat).

Arribeu i us portem a la Rectoria, lloc on tenim el nostre centre d’interpretació… en una sala multimèdia, amb imatges de qualitat provinents d’un navegador estel·lar, us expliquem com neixen els estels, com transcorre la seva existència, i com moren finalment… o per que serveixen els estels, si n’hi ha tants, i son tant inaccessibles?

Després pugem a la cúpula des de on fem la observació amb dos potents telescopis que tenim ja preparats… i *observem estels dobles de colors, nebuloses d’emissió, nebuloses planetàries, cúmuls d’estels… galàxies… els planetes Venus, Júpiter, Saturn, el llunyà Urà… o els paisatges de la lluna recomanats per als més petits de la família, ja que la lluna forma part del seu imaginari col·lectiu, i els deixarà bocabadats!

En aquests enllaços podeu trobar informació sobre preus, i horaris.

Per a reservar només cal que us baixeu aquest full de reserva, i l’envieu al nostre correu electrònic… us contestarem ràpidament.